Segítsünk Laurának

Bencze Laura egy kilenc éves, tündéri kislány. Élni akarása és kitartása csodálatra méltó, de most a mi segítségünk is kell mind-e mellé. Neki kérünk segítséget, hogy meggyógyuljon, és megtörténjen a csoda,végre boldogan és egészségesen éljen!


BÚZAFŰLÉ


Mi az a búzafűlé?

A búzafű a fűnagyságúra megnőtt (kb. 15 cm), csíráztatott bio tönkölybúza. A búzafűlé, a búzafű préselt, édeskés zöld leve.

A búzafüvet azért kell kipréselni, mert az emberi emésztőrendszer nem képes nagy mennyiségű rostot megemészteni.
A tapasztalatok szerint semmilyen káros mellékhatása nincs, ember és állat egyaránt fogyaszthatja. Kismamák, szoptatós anyák ugyanúgy, mint kétéves kortól a gyermekek.

 

Mit tartalmaz a búzafűlé?

A fiatal búza friss leve természetes vitaminokat, ásványi anyagokat, enzimeket és klorofillt tartalmaz.

  • Tartalmazza az összes ismert ásványi anyagot, amelyre a szervezetünknek szüksége van.
  • Tökéletes fehérjeforrás: az összes esszenciális aminosav a megfelelő arányban lelhető fel benne.
  • Az egyik leggazdagabb A- és C- vitamin forrás. Megfelelő arányban gazdag E-, F-, K-, és B- vitaminokban.
  • A búzafűlé  magas enzimtartalma miatt azonnal reakcióba lép a mérgekkel, és a gyomorban összegyűlt nyálkával.
  • Klorofill, amely a növények napenergia hasznosításának anyagi eredménye. Szerepe a növényen belül az, hogy szén-dioxidot vesz fel, és oxigént ad le, ezért születhetnek azok a megfogalmazások, hogy "a klorofill folyékony oxigén", vagy hogy "a klorofill tisztítja, újítja a vért"
  • Jelentős a B17 (laetrile) tartalma, amely a tudós és kutató körökben elismert, hogy a normál sejtek befolyásolása nélkül rombolja szét a ráksejteket.

100 gramm búzafű hasznosítható tápanyag tartalma megegyezik kb. 2,5 kg bio zöldségével.

 

Mire jó a búzafűlé?

  • Összetevőinek felsorolásából is következik a széles körű alkalmazhatósága, de hozzáférhetőségének nehézségei miatt elsősorban a rákellenes alkotóelemeiről vált híressé.
  • Segít az immunrendszer felépítésében, megerősítésében.
  • Bél-, emésztési, méregtelenítési, problémák esetén segít az emésztésben és a belső szervek működésében. Megsemmisíti a kórokozó baktériumokat, és segít visszaállítani a hasznos baktériumok egyensúlyát a belekben, leoldja a nyálkát és a lerakódásokat a bélfalakról.
  • Segít a súlyfelesleg folyamatos leadásában.
  • Normális széklet.
  • Életerő, kisebb fáradékonyság, nagyobb munkabírás.
  • Segíti a máj megtisztulását, a májsejtek regenerálódását.
  • Betegségekkel szembeni nagyobb ellenállás.
  • Magas klorofill tartalma miatt oxigénnel dúsítja a vérünket, a sejtek oxigénellátása javul, így a gyulladások megszüntetésében komoly szerepe van.
  • Vágás, égés, bőrpír, csípés esetén rácsepegtetni a bőrfelületre.
  • Komolyabb esetekben, (nyitott sebek, fekélyek, daganatok, stb.) lével átitatott kendőt borogatásként alkalmazhatunk .
  • Bőrbetegségek esetén (ekcéma, pikkelysömör, neurodermatitis) külsőleg és belsőleg is hatásos.
  • Hajra téve hajmosás előtt egy órával, segít a lestrapált, töredezett haj regenerálásában. Jól bedörzsölve a viszkető, korpás fejbőrre is hatékony .
  • Gargalizálva felfrissíti a leheletet, könnyít a torokfájáson. Csökkenti a fogínyvérzést. és képes megszüntetni a duzzadt fogínygyulladást .
  • A finoman szűrt, desztillált vízzel 1/1 arányban hígított tiszta búzafűlé szembe csepegtetve nyugtatólag hat (pirosodás, égő viszkető, nyomás) tünetek esetén.

 

A Hippokrates Intézet kutatásai szerint a búzafűlé segítség lehet többek között a következő esetekben

Csontvelőrák, Mellrák, Vastagbélrák, Tüdőrák, Prosztatarák, Petefészekrák, Nyirokmirigyrák,  Lymfoma, Ciszták, miómák, Cukorbetegség, Sokizületi gyulladás (arthritis), Bronhitis, Hajhullás, Túlsúly, Bőrproblémák.

                                                                                                                

 Hogyan kell fogyasztani?

A kipréselt lé nem tartható el még hűtőszekrényben sem, mert alkotórészei oxigén hatására gyorsan, kb. fél óra múlva elkezdenek lebomlani és reakcióba lépni egymással. Tehát a búzafűlét csak frissen préselve érdemes fogyasztani. A búzafűlétől elvárt reakciók sejtszintű megvalósulása miatt fontos, hogy fogyasztása éhgyomorra történjen, és ivása után legalább egy órán át ne jusson szervezetünkbe szilárd étel.

Milyen jelenségek kísérik a fogyasztást?

A búzafűlé igen intenzív méregtelenítő hatása a szervezetünkből távozó anyagokat - legyen ez vizelet, széklet, izzadság, vagy fülzsír - minőségileg ill. mennyiségileg megváltoztathatja.

Gyakran a tisztítókúrák kezdetén levertség az első tünet. Az émelygő érzés azt jelzi, hogy a tisztulás beindult. Lehetséges, hogy a méregtelenítési tünetek erősödnek: étvágytalanság, émelygés, hányás, hasmenés, izzadás, különböző fájdalmak, hőemelkedés, fáradékonyság, aluszékonyság, stb. jelentkezik. Ezek a jelei annak, hogy szervezet tisztul, a nem odavaló salakanyagoktól, amelyek 20-30-40 év alatt felhalmozódtak. Az említett - egyesek által gyógyulási válságnak nevezett - jelenségek nem mindenkinél jelentkeznek, akiknél viszont igen, azoknál az első időszak néhány napjára korlátozódik.


  
Hogyan juthatunk búzafűléhez?

Attól függően, hogy mennyi hely áll a rendelkezésünkre, és mennyi lekötetlen szabadidővel, munkabírással rendelkezünk, többféle lehetőség áll a rendelkezésünkre. Lehet a búzafüvet otthon termeszteni, de készen is beszerezhető. Lehet a füvet naponta, speciális préssel otthon préselni, de választhatjuk a Mélyfagyasztott Búzafűlé kockát, vagy gél koncentrátumot is.

A motiváció:

A búzafű frissen préselt levére alapozott kúrát 40 éve használják szerte a világon különböző súlyosabbnál súlyosabb civilizációs betegségekre. "Gyógyíthatatlan"-nak bélyegzett emberek legendaszámba menő gyógyulási sikertörténetei fűződnek a módszerhez. Az érintettek nem az élet egyfajta meghosszabbításáról, hanem újjászületésről és életenergiával történő feltöltődésről beszélnek. A terápia eredményessége tehát mind szélesebb körű alkalmazását feltételezné.

 

A probléma:

Két szó: frissen préselt.
A  búzafűlé-kúrát  bemutató könyvek  és  kiadványok  szerves  részét  képezi  a  búzafű otthoni termesztésének részletes leírása, hiszen a  klorofill koktélunk csak így lesz valóban frissen préselt.  A búza mondhatni egyidős az emberiséggel, és teljesen hétköznapi  növényként kezeljük.  Termesztését nem lengi körül semmiféle misztikum.   Aki viszont megpróbálta már a háztartási nevelését, az megtapasztalhatta buktatóit is:

-       Jó minőségű mag: Nehézkes beszerzés, bizonytalan származás

-       Talaj: Szennyezettség (ami a talajban, az a fűben!) az "aratás" után maradt talaj nem hasznosítható újra.

-       Csíráztatás: Penészedés

-       Termesztés: Nagy helyigény (20 tálca a vetésforgóhoz), penészedés, vagy kiszáradás.

-       Termesztett fű vásárlása esetén: A megfelelő minőségű friss fű rendszeres beszerzésének, eltarthatóságának nehézségei, kiszáradás (jó esetben kb. 5-7 napig tudunk belőle préselni, de ebben már a szállítási idő is benne van).

-       Préselés: Nem megfelelő présgép használata, a fű száradása

-       Elfogyasztás: Idő tényező betartásának nehézségei

-       Emberi erőforrás: Időigényes, rendszeres munka, fásultság, cél feladása 

 

A kihívás:

A kipréselt lé magas aktív (élő) enzim- és fehérjetartalma miatt nem konzerválható a hagyományos italtartósítási, illetve porítási eljárásokkal, mert az alkotórészek oxigén hatására gyorsan (1/2 óra alatt) elbomlanak, átalakulnak, hatástalanná válnak.

Ennek ellenére mégis feltűnik némely palackon a csábító búzafűlé felirat, tovább gyarapítva az "olyan mintha" termékek népes táborát. Fellelhetők továbbá olyan készítmények, amelyek nem búzafűből, hanem búzafűből készülnek, viszont ezek hatása jó esetben azzal egyenértékű, mintha a nyers levélkéket rágcsálnánk. A préselés célja pont az, hogy megszabaduljunk attól a felesleges cellulózmennyiségtől, amely az emberi emésztőrendszer számára már feldolgozhatatlan.

  A levágott búzafű értékes hatóanyagait hűtőben tartva kb. 5 napig őrzi meg. Ha nem közvetlenül a termesztőtől, frissen vásároljuk a vágott búzafüvet kérdéses a préselésre szánt fű minősége, kora.

 





Weblap látogatottság számláló:

Mai: 39
Tegnapi: 103
Heti: 469
Havi: 1 569
Össz.: 308 036

Látogatottság növelés
Oldal: Búzafűlé
Segítsünk Laurának - © 2008 - 2017 - bencze-laura.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: bencze laura - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »