Segítsünk Laurának

Bencze Laura egy kilenc éves, tündéri kislány. Élni akarása és kitartása csodálatra méltó, de most a mi segítségünk is kell mind-e mellé. Neki kérünk segítséget, hogy meggyógyuljon, és megtörténjen a csoda,végre boldogan és egészségesen éljen!Ál-adománygyűjtő járja a várost        2010-06-17


Ál-adománygyűjtő járja a várost!


Lapunkban többször is írtunk már a Bencze Laura gyógykezelésére szervezett gyűjtésről. Sajnos az emberek jóindulatát kihasználva egy ál-adománygyűjtő is felbukkant Mohácson: a Mohácsért Közalapítvány ezúton tudatja, hogy házaló gyűjtést nem szervez. Ha valakihez mégis bekopogtatna a szóban forgó „önkéntes", haladéktalanul értesítse a rendőrséget!

Laura gyógykezelését kétféle módon lehet támogatni: Személyesen és készpénzzel. Kereskedelmi Bankban közvetlenül e számlaszámra: K&H Trambulin megtakarítási betétszámla - BENCZE LAURA, 10402427-86755469-67811010.

A befizetésekről bizonylatot kap a befizető. Átutalással szintén a megadott bankszámlákra fizethetnek be adományt. Köszönjük!

http://www.mohacs.hu/?p=8&hirid=1453&menu=1&

Ez még akkor volt.

Felhívom mindenki figyelmét, hogy ilyen gyűjtést (házakhoz kopogtatunk be,stb...) most sem tesz senki. Ha ilyet tapasztal valaki, vagy parkolókban gyűjtögetnének Laura képével, kérem hívja a rendőrséget, és értesítsen engem!!

Köszönöm szépen.

Csilla

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 31
Tegnapi: 30
Heti: 61
Havi: 709
Össz.: 327 692

Látogatottság növelés
Oldal: Felhívás
Segítsünk Laurának - © 2008 - 2018 - bencze-laura.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: laura kemoterapia - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »